Емануела удари дъното!Лъсна почти гола на участие(Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/emanuela-udari-danotolasna-pochti-gola-na-uchastiegoreshti-snimki/114604 Goreshto.net
Емануела удари дъното!Лъсна почти гола на участие(Горещи снимки)

Емануела провокира, но пошло

Какво ли не правят за пари, питат се хората след поредното участие на чалгарката. Зеленооката  фурия се появи пред клиентите на заведение в Слънчака, като  „почти забравила да се облече“.

За радост на полупияните мачовци, които не спираха да я опипват с жадни погледи и за ужас на жените, които бяха в чалготеката.

Та този път Емито категорично удари дъното, като се появи по боди. И то силно изрязано, защото на показ бяха изложени силиконовите й цици,  част от задницата и разбира се чатала.

Въпреки разногласията относно разпищолената й визия всички бяха единодушни, че фигурата й е стегната, макар да е майка на двама сина.

Поп фолк дивата се бе разгорещила толкова, че дори лъсна новата й татуировка, която си бе направила между чатала.

Колкото й да се блещеха обаче мераклиите да я видят и разгадаят, това не им се получи.

Злобари обаче не спряха да бълват, че Емануела привлича публиката не с глас,а с разголеното си тяло. Това твърдят и някои нейни колежки, но го коментират под сурдинка, вероятно от ревност, че умее да разпалва мъжките мераци и да вдига градуса, в прав и преносен смисъл.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.