Емилия: Бог ни подари дъщеря ни Жоржина

Дълго време спорили за името й

https://goreshto.net/goreshto/emiliya-bog-ni-podari-dashterya-ni-zhorzhina/117805 Goreshto.net
Емилия: Бог ни подари дъщеря ни Жоржина

Дълго време спорили за името й

В откровено интервю Емилия разтвори душата си, разкривайки, че дъщеря й Жоржина е истински дар от Бога.

Тя споделя, че според лекарите, двамата с Жорж Башур не можели да имат повече деца и в един момент те се примирили със съдбата си, тъй като и двамата имат деца от предишни бракове. За тяхно голямо щастие обаче на бял свят се появила и дъщеря им Жоржина.

 

Емилия споделя още, че съпругът й искал малката да носи нейното и на майка му име, но двете го убедили, че три Емилии в едно семейство ще са твърде много. Дълго време спорили за името, докато един ден певицата се събудила и го попитала: „Харесва ли ти името Жоржина?“. Отначало той се замислил и настанало мълчание, но от един момент нататък започнали да наричат неродената си дъщеря точно така.

 

 

Другите й две деца – Иван и Мира, са от бившата й половинка Коко Динев, а Башур има дъщеря. Преди години той изгуби в автомобилен инцидент 19-годишния си син Феди, а той и Емилия оцеляха като по чудо. Предполага се, че причината, поради която лекарите са твърдели, че Емилия не може да има повече деца, са множеството й аборти от Коко Динев.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.