Емилия и Жорж Башур възродиха любовта си

Изглежда двойката са успели да преодолеят кризата в отношенията

https://goreshto.net/goreshto/emiliya-i-zhorzh-bashur-vazrodiha-lyubovta-si/139220 Goreshto.net
Емилия и Жорж Башур възродиха любовта си

Изглежда двойката са успели да преодолеят кризата в отношенията

Фолк дивата Емилия и Жорж Башур отново се показват влюбени и щастливи като по този начин волно или неволно обезсмислят слуховете за раздялата им, която предстояло да официализират с развод. Броени дни след семейната ваканция, която съпрузите си организирали, отпразнували годишнина от сватбата си на 21 юли. Поводът съвпаднал и с рождения ден на бизнесмена, на когото Емилия за пореден път се обясни в любов.

 

„Вече 7 години споделяме щастие и тревоги, вървим заедно ръка за ръка. Честит рожден ден, любов моя! Искам да ти кажа, че ти си ми най-близкият човек, когото някога съм имала, и който най-много ме познава. Искам да си щастлив, искам да те направя много щастлив. Убедена съм, че тепърва ни предстоят най-красивите моменти. Бъди ми здрав и продължавай да бъдеш такъв, какъвто си, бори се, усмихвай се, обичай ме и ти пожелавам още много върхове в твоята работа! Обичам те!“, написа певицата в Инстаграм към снимка с Жорж Башур.

Само преди няколко дни двойката се завърна от семейна ваканция, дестинацията на която обаче Емилия реши да запази в тайна. От споделените кадри става ясно, че са се насладили на спокойствие в комплекс край морето, разполагащ с много тревни площи.  На някои от снимките съпрузите позират с Иван и Мира – децата на Емилия от бизнесмена Коко Динев, както и с дъщерята на Башур от предишния му брак. Певицата за пръв път показа, макар и в гръб малката им дъщеря Жоржина, която е плод на любовта им с Башур. Тя се щракна и с него като на снимката позират широко усмихнати.

 

Запознати издават, че двойката наистина са преживели криза в отношенията, тъй като Жорж хлътнал по по-млада любовница и зарязал Емилия и детето, но романсът им прекъснал неотдавна и той отново се е върнал при семейството си. Заради сериозните финансови затруднения, в които е изпаднал баровецът, се наложило да освободи от работа шофьора си.   

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.