Емилия се клонира!Певицата едно към едно с колежка

https://goreshto.net/goreshto/emiliya-se-klonirapevicata-edno-kam-edno-s-kolezhka/121036 Goreshto.net
Емилия се клонира!Певицата едно към едно с колежка

Модата да са еднаква помете и Емилия

Певицата се е клонирала, изригнаха феновете й в нета. И то не с кого да е, а с колежката й Галена. Последното преобразяване на половинката на Галин Вафлата изобщо не допадна на фейсбукарите, защото Галена прилича по-скоро на робокоп, а не на жив човек.

Въпреки това смядовката е като каталог, по който и останалите от чалга бранша се фотокопират, разбирай тунинговат.

Та Емилия сама си пусна фотото в Инстаграм и отчая меломаните. Те дори трудно я различиха от Галена.

Същите подчертани скули, издължено лице със силно заострена брадичка, прекалено тъмни коси, както и добре издялканият й нос напълно се доближава до фейса на колежката й Галена.

Тази снимка стои на корицата на новия й албум, но на останалите фотоси в Истаграм профила й о, изненада-там откриваме същата Емилия. Да, с доста пластични корекции, но не и клонинг на колежката си от бранша.

„Каква е тази мода, тази мания, всички да са абсолютно еднакви! Една като излезе да пее на сцената, все едно виждаш и останалите. По нищо не се различават“, недоволстват меломаните.

Преслава и Камелия също изгубиха индивидуалността си в тази мода и те приличат на близнаци на Галена, сравняват ги в нета.

Източник: Хотнюз.бг

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.