Емрах разлюти бясно татко си Тони Стораро

https://goreshto.net/goreshto/emrah-razlyuti-byasno-tatko-si-toni-storaro/110877 Goreshto.net
Емрах разлюти бясно татко си Тони Стораро

Емрах Стораро доказа, че не умее да слуша

По-малкият син на Тони Стораро винаги действа с рогата напред и отново показа, че е черната овца във фамилията.

За разлика от батко си Фики Стораро, който смело крачи напред в кариерата си, вече е баща на две деца и името му не се е забърквало в скандали, по-малкото му братче е рекордьор.

Той е цар на скандалите с жени, пиячка, афери с бръмчалки.

Емрах Стораро имаше дълга връзка с по-голямата от него певица Теди Александрова. Но след като й счупи носа, любовта им се разпадна. Само че по време на връзката им баща му Тони Стораро не одобряваше изгората на сина си. Той му даде ултиматум да си намери момиче, девствено, което да отговаря на семейните критерии.

„Добре е да имаш опит, мъж си, но стига си бръмчал с разни златотърсачки и дашни момичета. Трябва да си намериш девствена жена, както повелява нашата традиция“, заявил му татко Тони.

Само че Емрах не го послуша и този път. Новата, която си е намерил и е качил на яхта, изобщо не отговаря на модела, който иска да му наложи Тони Стораро. Певецът обаче така се разлютил от новата изгора на по-малкия му син, че го заплашил да го изгони от дома си и да не му дава пари за издръжка, твърдят близки до фамилията, станали свидетели на кавгата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.