Ерген № 3 потопен от пороите в Гърция? (Пълни подробности)

https://goreshto.net/goreshto/ergen-3-potopen-ot-poroite-v-garciya-palni-podrobnosti/116577 Goreshto.net
Ерген № 3 потопен от пороите в Гърция? (Пълни подробности)

Паника е обхванала феновете на любовното шоу „Ергенът“

Третият сезон на любовното риалити се снима в съседна Гърция, която се оказа потопена под вода. А както знаем, третият сезон на предаването се снима именно в южната ни съседка.

В много от форумите се появиха притеснителни постове. В които любителите на формата питат дали милионерът Александър Младенов или някоя от девойките, което се борят за сърцето и ръката му, не са пострадали.

Притесненията им обаче се оказаха неоснователни. Защото силните валежи са барикадирали централната част на Гърция, а шоуто се снима в покрайнините, на красивия остров Родос.

Преди няколко месеца райското кътче наистина било връхлетяно от стихията, но нещата вече са овладени.Няма никакви проблеми покрай снимките на третия сезон на „Ергенът“ , заяви и водещия Наум Шопов.

Той пуска от време-навреме снимки от супер красивите плажовете на гръцкия остров.

Вилата, в която се снима форматът, също е пълна с екстри.Имението, където са настанени момите и екипа, разполага с площадка за хеликоптер. Именно така ще се появи и ерген номер три. Той вече е отсял някои от девойките, доверяват под сурдинка от екипа.

Снимките са стартирали миналата седмица и Александър е  посякъл някои от момите. А организаторите обещават още повече изненади и емоции.

Източник: Хотарена. ком

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.