Ергенът Алек съвсем си повярва! Гони и разплаква моми (Те въздишат по него)

https://goreshto.net/goreshto/ergenat-alek-savsem-si-povyarva-goni-i-razplakva-momi-te-vazdishat-po-nego/132469 Goreshto.net
Ергенът Алек съвсем си повярва! Гони и разплаква моми (Те въздишат по него)

Eргенът Алек съвсем си повярва

Като турски падишах Алек Младенов решава съдбата на момите,  а те плачат и въздишат по него.

Живо забавление си прави ергена Алек, а участничките не спират да се карат, да се осъждат една друга и да реват като изоглавени за синеокия мачо.

Драмата на Магдалена Томова започна вчера, когато сутринта взе писмото, с което Алек кани някоя от тях на индивидуална среща. Усмихната, щастлива, с приповдигнато настроение, блондинката очакваше да прочете името си. Каква бе изненадата й, разбира се неприятна, когато там се мъдреше името на нейната най-голяма конкурентка-Надежда Вишева.

„Мечтая да напиша името ти на плажа….“, четеше се в писмото. А Маги само като го прочете и разбра, че не тя отива на индивидуална среща с Алек, не се сдържа и избухна в сълзи.

„Направо в сърцето ми се заби нож! Почувствах адска болка! Надявах се там да прочета моето име, а не чуждо“, за първи път показа истинските си чувства Магдалена.

Шоуто започна със сълзи, премина през завист, понеже Надежда бе почти през целия ден с Алек, завърши със скандали между Надежда и Киара. Фаворитката на Алек изигра певицата и си открадна още минути с мечтания мъж, въпреки че бе почти през целия ден с него. Той нямаше нищо против и изглежда се забавляваше на шашмата на Надежда. И накрая целия негативизъм заля прецаканата Киара, която не получи роза и си тръгна разбита от скръб.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.