Ергенът беглец Алек Младенов сам на празника? И новата Царина ли паряса

https://goreshto.net/goreshto/ergenat-beglec-alek-mladenov-sam-na-praznika-i-novata-carina-li-paryasa/142050 Goreshto.net
Ергенът беглец Алек Младенов сам на празника? И новата Царина ли паряса

Алек Младенов изненада всички за празника

Ергенът беглец, който заряза на края на любовното шоу „Ергенът“ двете  финалистки Маги Томова и Надежда Вишева, се показа на….лозе. Мамин Алек, който доказа как умело се държи за полата на властната мама Ксения Младенова е сам на празника. А от новото му гадже Царина Рускова няма и следа.

Само преди няколко дни Алексчо не спираше да тръби колко бил влюбен в Царина, как двамата били сродни ду,ши, имали еднакви интереси, обичали да пътуват  и че в нейно лице открил „жената на живота си“.

Само че ерген номер 3 забрави да отбележи, че кака Царина е доста имотна, има много къщи и недвижимо имущество на доста интересни дестинации, и просперираща кариера на адвокат.

А мама Ксения, която „плюеше“ срещу по-голямата Маги и Надежда мълчи, защото гаджето на сина й е доволно богато.

Други предполагат, че Алек се показа от лозето и призова българите да „почиват“ така, понеже то е едно от придобивките на любимата му, като тенденциозно не фиксира вилата, където се намира то.

Някои обаче са категорични, че Алек Младенов се е разделил и с Царина, тъй като в социалните мрежи двамата нямат наскоро публикувани общи снимки.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.