Ергенът Евгени Генчев се оплете:Правил ли е джиджи-биджи с мома от шоуто?

https://goreshto.net/goreshto/ergenat-evgeni-genchev-se-opletepravil-li-e-dzhidzhi-bidzhi-s-moma-ot-shouto/70873 Goreshto.net
Ергенът Евгени Генчев се оплете:Правил ли е джиджи-биджи с мома от шоуто?

Евгени Генчев се оказа не толкова умел в лъжите, както предшественика си

Само че виртуозът бързо прихвана от терка на известните –да си чати с фенките по нета.

Майсторът на пианото разбираемо лудна по новите технологии, още повече че момите от шоуто така набират популярност.

Първите въпроси в мрежата към ергенът Евгени бяха повече от беззъби. Те се интересуваха от косата, брадата и други външни белези. За да удовлетвори любопитството им той пусна фото от по-младите си години, на които се вижда че има доста буйно „киче“.

На снимките се показа и без брада, а фенките гракнаха в един глас,че има хубави черти и спокойно може да се лиши от брадата си, ако пожелае.

Но след като изтече тази скучновата серия от питанки, те веднага го погнаха дали в имението е правил с@кса с някоя от участничките. Като везните наклониха към Боряна, с който той имаше доста пикантна заигравка.

След този директен въпрос Евгени Генчев млъкна за известно време. Което показа неговата неопитност и неумение да се изплъзва с лъжи от щекотливи ситуации.

След което той многозначително посъветва своите фенове да не се „ловят“ на всичко, което пишат за него и отношенията му с момите от формата.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.