Ергенът Евгени преметна Цитиридис (Водещият бълва змии и гущери)

https://goreshto.net/goreshto/ergenat-evgeni-premetna-citiridis-vodeshtiyat-balva-zmii-i-gushteri/52730 Goreshto.net
Ергенът Евгени преметна Цитиридис (Водещият бълва змии и гущери)

Николаос Цитиридис е бесен на ергена Евгени Генчев

Известният пианист, който в момента се вихри във втория сезон на „Ергенът“, здраво преметнал водещия

Той още не може да преглътне „партенката“, която пианистът с миловидно лице, му спретнал.И бълва змии и гущери.

Само за седмица в шоуто Евгени Генчев събра доста противоречиви коментари за личността си.След като от седмица се въртеше по Би Ти Ви, че ще има „първо, ексклузивно“ интервю с главния герой на „Ергенът“, такова и така не се случи.

Всъщност имаше, но то не бе излъчено по изричното желание на пианиста.А водещият избухна заради това, че музикантът му подложил „динена кора“.

„Един човек в Турция раздава рози и после ми изпраща емоционално нестабилни жени. Въпреки че обеща да ми гостува, не го изпълни. Затова аз отидох при него. Поговорихме за живота, любовта и още други неща.Беше много красиво и истинско. Но накрая Ергенът ми се примоли да не го излъчвам, понеже красивото не било видимо за очите.Съгласих се!Ама не разбрах точната причина, а и той не обясни. Все пак човек музикант, нотите са му по-силната страна от приказките“, заяви гневно Николаос Цитиридис.

И така не стана ясно кой излъга зрителите. Дали водещият Цитиридис, шефовете на BtV, Евгени Генчев или шоуто „Ергенът“, за да не се излъчи дълго прокламираното интервю.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.