Ергенката Айлин Бобева забърса поредния чичак? Пази го като орлица

https://goreshto.net/goreshto/ergenkata-aylin-bobeva-zabarsa-poredniya-chichak-pazi-go-kato-orlica/142744 Goreshto.net
Ергенката Айлин Бобева забърса поредния чичак? Пази го като орлица

Айлин Бобева се оказа доста дашна още в един от сезоните на „Ергенът“

След като излезе от любовното шоу, тя забърса иранеца Фарид Джафари. Ергенката не престана да се фука с неговата любов, но двамата се разделиха незнайно защо.

Доста време мина от тяхната раздяла, но естествено  Айлинката няма да е останала на сухо. Самата тя призна в риалито, че не може да стои дълго сама, дори практикува интимни ласки за една нощ.

Сега обаче Бобева се похвали с нова връзка. Тя натърти, че гаджето й е пак чужденец и  показа само подарените от него букет красиви цветя, под които сложи сърчица.

Тя обаче крие лицето на тайнствения си любовник, вероятно защото се страхува и тази връзка да не се разпадне.

Само че се появиха слухове, че Айлин Бобева е завъртяла главата на дъртак, който разтварял доста широко портфейла си за нея.

Дали това е истина или не, но Айлин определено си е нацелила чужденци. Тя многократно обясняваше, че не я кефят българи. Защото връзките, които имала с български гаджета се проваляли, понеже те се отнасяли зле с нея  и дори я обиждали.

Айлин признаваше в „Ергенът“, че те не я уважавали и това не й харесвало. Дали обаче новият й ще я уважава, зависи и от самата нея, коментират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.