Eргенката Виктория Асенова нагорещи мрежата! (Цър Пър се пусна дибидюс-Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/ergenkata-viktoriya-asenova-nagoreshti-mrezhata-car-par-se-pusna-dibidyus-snimki/141912 Goreshto.net
Eргенката Виктория Асенова нагорещи мрежата! (Цър Пър се пусна дибидюс-Снимки)

Eргенката Виктория Асенов нагорещи нета

Цър Пър, какъвто прякор й лепна нейната колежка Християна Манова от третия сезон на „Ергенът“, излезе от болница.

Уволнената от БФС мома не разкри причината за постъпването си в болничното заведение, като единствено се показа оттам обвързана със системи.

И още недочакала да излезе, тя моментално хукна към морето. Само че не на нашето, а на гръцкото море, като определи престоя си някъде около Халкидики.

След което побърза да се разголи, като на снимките си показа задните части. Определено момата изглежда добре отзад, като не се е подала на модата, да си сложи силиконови бомби или да си напомпа бразилско дупе.

Виктория Асенова продължава да държи на вътрешния си чар и ум, заради което отказва да си прави пластични корекции, заради което я адмирираме.

Вики Асенова, известна и като Цър Пър, не се е похвалила с мъж до себе си. Не става ясно дали снимките от морето са правени от гаджето й или от приятелка.

Но по всичко личи, че отдавна е забравила пишман ергенът Алек Младенов, който се показа като страхлив плъх и избяга от двете финалистки. И остави двете кандидат годеници сами, позорно изоставени, като обяви изчезването си с видео.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.