Есил Дюран изплиска: Не можела да разпознае колежките си, били еднакви!

https://goreshto.net/goreshto/esil-dyuran-izpliska-ne-mozhela-da-razpoznae-kolezhkite-si-bili-ednakvi/53363 Goreshto.net
Есил Дюран изплиска: Не можела да разпознае колежките си, били еднакви!

Есил Дюрон пак се насили да се покаже колко е уникална

Поп фолк певицата, която пее и джаз е интелигентна и талантлива. Спор няма, но и винаги иска да докажа колко е по-умна от останалите си колежки. Да, не може да  й се отрече, интервютата й са брилянтни ,за разлика от мнозина певици от нейния бранш, които се запъват и  не могат свястна дума да обелят…

Но последните й приказки буквално „избиха рибата“. Есил Дюран твърди, че трудно разпознава колежките си. Колко те били еднакви, като клонинги, заради безкрайните пластични операции и заради еднотипния модел, който си налагали.

„Дори на мен, която съм сред тези млади певици, ми е много трудно да ги различавам. Естетичните намеси ги вкарват в „калъп“ и всички стават еднакви. Не е хубаво това! Защото да си оставиш нещо свое е най-сладкото.Хората да те запомнят, а не да си еднаква с останалите сто“, възмущава се певицата.

По думите й и песните, които в последно време пеят в чалга бранша били еднакви, с едно и също звучене.

„Много от песните на младите ми колежки нямат запомняща се музика, еднакви са по звучене, само звуци са“, твърди Есил Дюрон.

Разбира се, казаното от нея е вярно. Но защо забрави да сложи и себе си в този „кюп“, питат се феновете й. Все пак разликата от преди и сега във визията й е огромна. А пластичните  й операции са направили така, че да изглежда по-млада от младежките си години.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.