Естествена ли? Няма да познаете „красавицата“ Натали Трифонова преди 10 години (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/estestvena-li-nyama-da-poznaete-krasavicata-natali-trifonova-predi-10-godini-snimki/130873 Goreshto.net
Естествена ли? Няма да познаете „красавицата“ Натали Трифонова преди 10 години (Снимки)

Да, няма да познаете „естествената красавица“ Натали Трифонова преди 10 години

По онова време тя е била синоптичка и показвала времето в бившата кабеларка ТВ7.

След което не спират да ни навират лицето й почти от навсякъде. Пробутват ни я като лице на Би Ти Ви. Тя „изскача“ от различни формати, реклами. От синоптичка стана водеща, а днес се вихри и на подиума на „Денсинг старс“.

Само че физиономията й днес няма нищо общо с това, което  е била в не много далечното бъдеще.

Затова на нас ни „падна ченето“ от нейния образ преди и такъв, какъвто е сега. Е, да, той не е брутално сменен както при златотърсачките, плеймейтките  и чалга певиците, но все пак, корекциите са очевадни.

Променени са устните, като горната е била доста тънка, а сега е по-голяма. Носът  е изпилен, като топчестият връх го няма.Преди е била естествено тъмнокоса,  а сега е перхедролено руса, неестествено.

Според започнати обаче Натали Трифонова се наложи като разпознаваемо мъже не само заради хирургическите интервенции, които е претърпяла, нито на възможностите си,  а на заможните мъже, с които има взимане.-даване.

„Естествена ли? Та тя цялата е минала обработка и после се хвалят, че нищо не им е пипано! Да, бе, да“, коментират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.