Естрадната легенда Йорданка Христова: 81-вия си рожден ден отпразнувах тайно, само с добри приятели

Стреми се да живее в мир и любов

https://goreshto.net/goreshto/estradnata-legenda-yordanka-hristova-81-viya-si-rozhden-den-otpraznuvah-tayno-samo-s-dobri-priyateli/144230 Goreshto.net
Естрадната легенда Йорданка Христова: 81-вия си рожден ден отпразнувах тайно, само с добри приятели

Стреми се да живее в мир и любов

В момента голямата българска певица Йорданка Христова е на почивка в съседна Турция, заедно със сестра си Лили, която си заминава за Щатите на 4 ноември. Дотогава Христова планира да са заедно през по-голяма част от времето.

 

Първият том от автобиографичната й трилогия „Изповед“ е вече на пазара, макар да не й е направила официално представяне, тъй като излязла през лятото, когато повечето хора са на почивка. Освен това заради големите горещини времето не било най-подходящото за промоции. Певицата продължава да работи и по другите два тома.

След като от 30 години обещава на почитателите си автобиографична книга, сега работи усилено по този проект. Не изключва вероятността, когато излязат и трите части на книгата й да има сърдити, при все, че не разкрива докрай някои случки, които евентуално биха могли да засягат нейни колеги. Макар да може да каже цялата истина, не желае да го прави. Обмисля възможността да издаде отделна книга, в която да напише какво е мнението й за всеки от колегите й, с които са имали ситуации и преживявания заедно. Убедена е, че ако направи такава книга, тя ще е 10%-ов бестселър.

 

Отбелязва, че ако все пак реши да сподели за любовите в живота й, ще направи това в третия том. През годините не е живяла сама, а някои от нещата, които е постигнала, са били благодарение на онези, които са били около нея в различни периоди от живота й. Макар да взима сама решенията, те винаги са били заради някого и за някого.

 

Определя се като доста свободомислещ човек, за когото бракът не е задължителен, за да имаш човек до себе си, с когото да създадеш поколение. За нея е много по-важно да държиш на някого, да го уважаваш и обичаш, тъй като не е изключено да носиш халка, а вкъщи непрестанно да се карате и да не можете да се понасяте.

 

Християн Платов, с когото са имали романс, бил най-добрият творчески партньор, който някога е имала, тъй като можела да прави каквото иска с гласа и емоцията си. Той й акомпанирал блестящо, усещали се, имали едно и също усещане към музиката, знаел паузите й...

 

Споделя, че научавайки за кончината му, голяма частица от нея, умряла. Душата я заболяла много силно. Категорична е, че Христо Чолаков – Чендо не е първата й любов и допълва, че той просто бил един от хората, с които е била преди Християн.

 

Твърди, че е простила на всички, които са я наранили не само в личен, а и в професионален план, тъй като няма право да ги съди и да ги определя в живота. Когато някой я огорчи или обиди, просто престава да контактува с него. С останалите, които не са я засегнали чак толкоз дълбоко, остава на „Здравей – здрасти“.

 

Смята, че за годините си, е в прекрасна форма. Заровила е всички томахавки и живее усмихнато, простила е на всички. Няма какво да й тежи на душата и изпитва благодарност за всеки нов ден. Стреми се да живее в мир и любов.

Редовно прави йога практиките си и се разхожда. Живее здравословно и се опитва да гледа положително на случващото се и на живота. Разбира се, има и неща, които я дразнят като например агресията, както и поредните избори у нас, тъй като от доста време нямаме редовно правителство, което да изкара целия си мандат.

 

Не изключва възможността отново да посети любимата й Куба, но със сигурност няма да е до края на тази година. Изчаква да минат изборите в Щатите, за да види накъде ще поеме светът. Ако всичко е наред, догодина ще направи турне там, а и ще кракне обезателно до Мексико и Куба.

 

Признава, че отпразнувала тайно рождения си ден на 10 септември. За своите 81 години се чувства идеално, продължава да прави периодично сама двучасови рецитали и всичко й е наред. Казано с други думи – живее си живота.

 

Споделя, че била в залата на благотворителния спектакъл на Григор Димитров и Джокович – върнала се от морето специално за мача и го гледала с огромно удоволствие. От години се интересува от тенис, макар че не го играе. Винаги следи изявите на Григор и много се радва, че направил това прекрасно събитие в „Арена София“. Благодари и на Джокович, че се е съгласил да дойде за благотворителната кауза, която била пренебрегната заради „журналистическа тъпотия и раздуване във фейсбук“. Категорична е, че снобари и хора с комплекси не могат да оставят на мира един великан в тениса. Макар Федерер да е нейният фаворит, не може да отрече качествата и на сърбина и допълва, че Ноле е страшно интелигентен, говори няколко езика.

 

Гледала интервюта но Камелия в „120 минути“ и я определя като страхотно и умно момиче. Смята, че това, че диджеят не пуснал „Луда по тебе“ било за добро, тъй като Ноле импровизирал. Станало й смешно от изказванията и публикациите, че Гришо бил победил в мача. „Та двамата си направиха майтап и е естествено Джокович да остани Григор да бие“, заключава тя.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.