Ето го новия на Златка Димитрова!(Снимка)

https://goreshto.net/goreshto/eto-go-noviya-na-zlatka-dimitrovasnimka/110876 Goreshto.net
Ето го новия на Златка Димитрова!(Снимка)

Златка Димитрова отново е влюбена

Плеймейтката дълго време остана сама и дори в един момент се отрече от мъжете. Но изглежда стрелата на Купидон отново я е ударила и тя се носи на крилете на любовта.

Определено новото гадже на бургазлийката не е стар, женен и богат чичак, а млад и здрав мачо. По снимката, която пусна в мрежата моделката се вижда ръката на новия й, силно стиснал нейните длани. А по татуировките му си личи, че Черната Златка не е изневерила на вкуса си да си избира нашарени здравеняци.

В последно време Златка се е отдала на усилени тренировки във фитнеса и определено новия й също е нацепен батка, силно запленен от това да блъска в залата.

„Аз и ти заедно..“, е написала под загадъчното фото брюнетката.Лицата обаче на влюбените са скрити и не можем да видим фейса на избраника й. Но вероятно много скоро Златка Димитрова няма да устои на изкушението и ще го покаже на феновете си.

Златка претърпя няколко труса в личен план. Първият препъни камък се оказа Мирослав, бащата на сина й. Последната й афиширана връзка бе с фитнес гуруто Кирил Танев. Той обаче я заряза, след като се хвана с милионерка, с което силно я разочарова.

А феновете й пожелават новия й мъж да не я разочарова и двамата да са истински щастливи.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.