Ето го първородното внуче на Бай Миле (ФОТО)

https://goreshto.net/goreshto/eto-go-parvorodnoto-vnuche-na-bay-mile-foto/47224 Goreshto.net
Ето го първородното внуче на Бай Миле (ФОТО)

„Благодаря на целия екип за милото и топло отношение, за високия професионализъм и за грижите, които положихте, за да стигнем до този свят момент!“

С тези думи младата майка Моника Цветанова съобщи благата вест, зарадвала фамилията на покойния мафиотски бос Милчо Бонев, по-известен като Бай Миле. Инфлуенсърката дори си позволи да публикува в личния си Инстаграм профил първа снимка на бебето от родилния дом. Макар личицето му да е прикрито с емотиконка, кадърът предизвика бурни положителни реакции и коментари.

Сред първите, които поздравиха младата майка, бяха гимнастичката Катрин Тасева, топ моделът Куини Алис, както разбира се и гордата леля – сестрата на Милчо Бонев-младши Йоана.

Йоана и Моника са си много близки от началото на връзката на моделката с мафиотския син.

Засега фамилията не издава как ще се казва малкият наследник, но според информация на Goreshto.net момченцето е взело името на татко си. Милчо Бонев-джуниър вече е изписан от болницата и двамата с майка му са в отлично здраве.

28-годишният милионерски син Милчо Бонев-младши върти от години бизнеса на баща си, като някои от фирмите управлява заедно с красивата сестра Йоана. Майка им Силвия Панагонова, която вече е горда баба, пък държи редица хотелски вериги.

Източник: ИнстаграмИзточник: Инстаграм

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.