Ето кое е новото гадже на "плачливата" Благовеста Бонбонова!(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/eto-koe-e-novoto-gadzhe-na-plachlivata-blagovesta-bonbonovafoto/114461 Goreshto.net
Ето кое е новото гадже на "плачливата" Благовеста Бонбонова!(Фото)

Благовеста Бонбонова забрави Виктор Стоянов

Блага от първия сезон на „Ергенът“ бе една от най-плачливите моми в предаването. Тя не спираше да рони сълзи, когато „ергенът“ Виктор Стоянов не й обръщаше достатъчно внимание – според нейните представи или не я канеше нон- стоп на срещи, като някои други от участничките.

Тя не блесна с кой знае колко умствен багаж, но разказа покъртителната история от детството си, с което разстрои доста от зрителите. Все пак това не трогна достатъчно бившият фитнес гуру Виктор

Стоянов и той доста рано я натири от турското имение. Разбира се и тогава Блага не спря да рони сълзи и да се вайка как не успя да се докопа до финала, както и до сърцето на напомпания ерген.

Та Блажка отдавна е забравила Викторчо, но пък се похвали с нова връзка.От снимките, които Блага пусна във фейса се вижда, че се вози на яхта. Косите й са по-дълги от участието й в „Ергенът“,  а банския разбираемо е розов. Покрай Барби истерията, няма как „многострадалната Геновева“ да е с друг цвят морски тоалет.

Фенове обаче се питат защо Блага не снима мъжа, с когото са на почивка. Защото, разбираемо, той вероятно си има кротка жена в къщи и с по-младата гърла се глези на почивка.Та въпросният чичак видимо  е развързал кесията, само че не дотам щедро. Защото той и Бонбонова са на родното Черноморие, а не някъде зад граница.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.