Ето кого заведе Диляна Попова на Малдивите!(Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/eto-kogo-zavede-dilyana-popova-na-maldivitegoreshti-snimki/52155 Goreshto.net
Ето кого заведе Диляна Попова на Малдивите!(Горещи снимки)

Диляна Попова е на топло на Малдивите

Моделката сподели кадри от почивката си в екстравагантната дестинация. Синеоката чаровница избяга от сухия студ в България и отпраши на почивка в любимото местенце на богатите  и известните.

След като почти официално Асен Блатечки сподели, че не е с Диляна вече две години и че има нова жена до себе си, любопитството на феновете ескалира. Досега моделката не е показала дали има мъж до себе си.

Затова мнозина се изненадаха, че манекенката от Гулянци е на почивка в Малдивите.

Но на екзотичната ваканция чаровницата наистина не е сама. Само че не гадже й прави компания, а нейния татко. Освен с баща си, на екскурзията е още със сестра си Елиза, както и със сина си Борил.

Феновете на моделката веднага „наостриха уши“, след като разбраха, че е на почивка на Малдивите. Те попитаха в прав текст с кого е тя там. Като доказателство Диляна Попова пусна снимки за да им покаже кой й прави компания. На тях тя доказа, че наистина е с компания, само че такава й правят не други, а нейните роднини.

Въпреки това последователите й в социалките подозират, че чаровницата не е сама, а има приятел със себе си, който крие.

„Все пак някой трябва да й плаща почивката“, подозират те.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.