Ето кой лапна луксозната къща на свекъра на Йорданка Христова!

https://goreshto.net/goreshto/eto-koy-lapna-luksoznata-kashta-na-svekara-na-yordanka-hristova/121659 Goreshto.net
Ето кой лапна луксозната къща на свекъра на Йорданка Христова!

Седем години се проточи сагата с луксозната къща на бившето комунистическо величие Григор Стоичков

Бившият свекър на естрадната легенда Йорданка Христова почина през 2016 година. Но наследниците му и до ден-днешен се боричкаха за тузарската му къща в квартал „Бояна“.

Синът му Венелин се закани да направи и невъзможното, но къщата на татко му-бившият министър на строителството и вицепремиер, да остане за него.

Но преди седмица имотните дела вече се уредиха. Модерната резиденция вече е собственост на сина на Йорданка Христова-Григор-младши, внук покойния на партиен функционер. Той наплатил половината от сумата на чичо си Венелин.

Венелин воюваше досега с племенниците си и внуци на партийния лидер от БКП за правата  над боянската вила.

Но след сполетялата го трагедия, а именно след смъртта на синаму Тома и внук на Григор Стоичков, той клекнал.Мъжът  бе професионален парапланерист и загина на 8 януари при сблъсък със станция Мусала.

Велика, дъщерята на Венелин, преди 14 години за малко не загуби живота си. Лавина затрупа сноубордистката в Пирин, като тя се отърва, но приятеля й загина пред очите.

Григор –младши е внук на Григор Стоичков и син на естрадната звезда Йорданка Христова. Той е компютърен спец и има своя фирма.

Но не е женен и няма наследници, което е голямата мъка на певицата. Неговата сестра Ивана пък отдавна е заявила, че си пада по своя пол.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.