Ето най-естественото тяло в Пайнер: Малката разгорещи с тази снимка

Малката е една от малкото родни звезди, които нямата импланти по себе си

https://goreshto.net/goreshto/eto-nay-estestvenoto-tyalo-v-payner-malkata-razgoreshti-s-tazi-snimka/113477 Goreshto.net
Ето най-естественото тяло в Пайнер: Малката разгорещи с тази снимка

Малката е една от малкото родни звезди, които нямата импланти по себе си

Една от най-новите надежди на родния поп-фолк Ваня Стоянова-Малката пусна снимка в лилав бански и нагорещи мрежата. Тя показа перфектни форми и събра стотици лайкове. Ветеранката в бранша Алисия също бе една от одобрилите кадъра.

 

„Аз съм само цвят лилав“ – написа под изкусителната снимка. Изпълнителката на „Гръм“ и „Не ме занимавай“ е заложила на истинските форми и не иска и да чуе за силикон. Може да не се радва на много хитове, но визията й е доста провокативна.

 

Ваня Стоянова е родена на 10 април 1992г. в град Ямбол. Едва 16 годишна се явява на кастинг в „Music idol” и стига до театралните кастинги. Тогава Вили Казасян и каза, че гласът и става само за озвучаване на детски филм. Това много обижда амбициозната певица и започва сериозна работа.

 

През 2019г. след няколко години неуспешна кариера Малката става част от музикална компания „Пайнер“. Преди това беше част от „Ара мюзик“ и се подвизаваше с артистичния псевдоним Ванеса. Компанията обаче не пожелала да освободи патента върху артистичния псевдоним и тогава тя се прекръства на Малката.  Дали ще пробие в лекия бранш можем само да гадаем.

Източник: hotarena.net

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.