Ето от какъв синдром страда Емилия! (За да я прави Жорж Башур на маймуна)

https://goreshto.net/goreshto/eto-ot-kakav-sindrom-strada-emiliya-za-da-ya-pravi-zhorzh-bashur-na-maymuna/139192 Goreshto.net
Ето от какъв синдром страда Емилия! (За да я прави Жорж Башур на маймуна)

Язък й на Емилия за известността и хубостта

Щом позволява за втори път мъжа й да я прави на маймуна, категорични са нейни приятелки.

Те се чудят как Емилия позволява отново мъжът до нея да я третира като бърсалка. Първият й мъж Коко Динев, на когото роди две деца, известен още като Осеменителят на чалгарки, не спираше да й изневерява.

Емито търпеше всичко, дори се изцепи по телевизията, че видиш ли „Коко не е мъж за една жена“.

Сега нещата се повтарят отново и то със същия сценарий. Певицата роди дъщеричка Жоржина от сирийския бизнесмен, който също й кръшка и дори се изнесе да живее с поредната си любовница.

Вероятно след като й се наситил, строителният предприемач отново акостира при примирената си женичка, която го прибра с отворени обятия. И наляво-надясно започна да обяснява колко сплотено и щастливо семейство са.

Според специалистите поведението на Емилия се дължи на синдром, познат като синдрома на примирената жена.

„Ами такива жени се примиряват с всичко, те нямат собствено мнение  и прощават на мъжете си женкари.

Стига той отново да се връща при нея, за да не остане сама. Е, разбираемо мъжете им пък вършеят тръни на главите им и те са съгласни с всичко“, коментират източници.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.