Ето така отговори Русата Златка развежда ли се с Карен! (Фото доказателства)

https://goreshto.net/goreshto/eto-taka-otgovori-rusata-zlatka-razvezhda-li-se-s-karen-foto-dokazatelstva/143730 Goreshto.net
Ето така отговори Русата Златка развежда ли се с Карен! (Фото доказателства)

Като бомба избухна клюката и обиколи нета за развода на Златка Райкова и Карен Хачатрян

Вместо да се обясняват в мрежата обаче, двамата съпрузи решиха да покажат по друг начин дали има раздяла и изневери между тях. Това те демонстрираха на рождения ден на Благойчо, който е плод от връзката на Русата Златка с екс футболиста Благо Джизъса.

Арменецът изобщо не е избягал от апартамента на жена си, а всеотдайно се грижи както за първия й син, така и за своя от плеймейтката.

А на рождения ден на Благой-младши двамата съпрузи не спряха да се целуват, прегръщат, изобщо да показват колко са щастливи и най-важното, че са заедно.

Така че почитателите на Русата Златка може да са спокойни. Блондинката няма да бъде самотна майка, с две хлапета на ръце, изоставена от съпруга си.

Разбираемо или по-скоро скандално, на тържеството отсъстваше биологичния татко на Благойчо. Благой Георгиев не само не се вясна на купона, вероятно захласнат по гаджето си, ами не се знае дали се е сетил да направи подарък на порасналото си момче.

Хлапакът обаче се забавляваше на макс, като рождения му ден бе под образа на Батман.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

✒ Reminder; TRANSACTION 1.8245 bitcoin. GET =>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=9f65b537e387ae8363b5e8387b9b143e& ✒

2 days before

rh0wlv

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.