Ето я най-новата светска двойка

Личният и живот на Гери-Никол е доста вълнуващ.

https://goreshto.net/goreshto/eto-ya-nay-novata-svetska-dvoyka-2/113475 Goreshto.net
Ето я най-новата светска двойка

Личният и живот на Гери-Никол е доста вълнуващ.

Кикбоксьорът Стоян Копривленски пусна за първи път интимна снимка в мрежата, на е в прегръдките на Гери Никол. Връзката им е официална от два дни. Изпълнителката явно залита по този тип мъже. Даниел Илиев-майтай боец-е бивше гадже на певицата. На всичкото отгоре били близки приятели със Стоян до преди няколко седмици. А дали красавицата не е причина за края на тяхното приятелство?

 

Копривленски от своя страна бе замесван с приятелката на обявената посмъртно любима звезда на младежите – Денис Теофиков. Това е гримьорката Алекса Ангелова. Даже се говореше, че двамата са били заедно на почивка в Египет.

 

„Алекса гледа това“-написа фен под снимката на влюбените.

Любовните искри между двамата прехвърчали за пръв път в Амстердам, където певицата била служебно. Копривленски пък бил гост на българско парти в нидерландската столица, споделят от обкръжението на двойката.

 

29-годишният Стоян е един от най-добрите кикбоксьори в България. Известен още като Снайпера, се превърна в звезда и постави България на световната карта. Европейски шампион е бил цели 4 пъти, а в категория до 70кг световен шампион. Купата на претендентите с две победи за вечер печели през 2017г. Едната победа е нокаут и му носи титлата „Нокаут на годината“. През 2022г. губи от опонента си Тижани Безтати световната титла. Причината за това е пристрастието на съдията и липсата на късмет. Спортистът е родом от Бургас и дава добър пример на своите съграждани. От малък се увлича по футбола, но по-късно го замества с кикбокса. Завършил е Висше военноморско училище във Варна.

Източник: hotnews.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.