Ето заради кого: Пухкавата Виктория от" Хелс Китчън" заряза мъжа си

https://goreshto.net/goreshto/eto-zaradi-kogo-puhkavata-viktoriya-ot-hels-kitchan-zaryaza-mazha-si/130542 Goreshto.net
Ето заради кого: Пухкавата Виктория от" Хелс Китчън" заряза мъжа си

В един от предишните сезони Виктория Зайкова бе една от сензациите в четвъртия сезон на „Хелс Китчън“

Шеф Виктор Ангелов имаше слабост към финалистката заради опърничавия й характер и желанието й да се учи и развива.

В кулинарното шоу тя развиваше теории, че съпруга й е голямата й любов, а  и си имат детенце. Но малко след края на предаването тя си повярва толкова, че се разведе с него и дори отслабна, за да влезе във форма.

„Реших да отслабна, защото в един момент от корема не успявах да си видя обувките. Но колкото и пълна да съм била мъжко внимание не ми е липсвало. И все съм имала гаджета с плочки. Харесват ме заради усмивката, остроумието ми и веселия характер“, не спря да се хвали червенокосата готвачка.

Разбира се, имаше скептици, които изобщо не повярваха на нейните хвалби. Но с днешна дата известната готвачка се похвали с нов мъж до себе си. Тя показа снимка как целува непознат мъж, после огромен букет и разбира се неизменния пръстен от бяло злато с диамант. Феновете й заподозряха, че вече е казала „да“ на новия мъж до себе си.

„Той е от Велико Търново, само това ще кажа за него. Само че аз няма да напусна родния си град Поморие. Не мога за живея без морето. А и разстоянието не е пречка за голямата любов“, изцепи се Виктория Зайкова, която работи като шеф в голям ресторант в морския град.

Според слуховете обаче палавата Вики пърхала с него още като омъжена жена.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.