Ето защо Хари и Меган се разделят!Не са виновни само парите

https://goreshto.net/goreshto/eto-zashto-hari-i-megan-se-razdelyatne-sa-vinovni-samo-parite/114076 Goreshto.net
Ето защо Хари и Меган се разделят!Не са виновни само парите

Хари и Меган се разделят

Приказката на Пепеляшка свърши, а принцът иска да се прибере при своите. Дори да си „посипе главата с пепел“, заради щуротиите, които сътвори.

Веднага, след като ги застигнаха финансови проблеми, принц Хари и Меган Маркъл „развяха бялото знаме“. Битовизмите ги засипаха и те не успяха да изплуват в морето от емоции.

Но вина затова само парите ли имат? Според анализаторите на западните медии, които не спират да тиражират развода на двамата, се прокрадва и твърдението, че между тя е зейнала непреодолима пропаст.

Хари е от кралско семейство, Меган неуспяла да стане звезда, американска актриса.Херцогинята на Съсекс винаги е драпала да има завидно място под слънцето, но си остава продукт на консуматорското общество. За нея всичко е пари, дори и въздуха, който дишаме.

Хари, напротив, възпитан в духа на монархията и на най-консервативното общество.Двамата се опитаха да използват другия, за да решат вътрешните си сътресения. Меган, че не е звезда, но постигнала мечтаното щастие. Хари, че не е разбран от собственото си семейство.

Но след като прожекторите се отместиха се разбра, че между двамата няма никакви допирни точки.Стратегията им се оказа грешна, а  и обществото ги отхвърли. Затова принц Хари иска при тати, а Меган-пак на сцената.Жалко за децата им-Арчи и Лилибет.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.