Eто защо Ксения разреши на Мамин Сашко да си хване какичка! Гаджето му червиво от пари (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/eto-zashto-kseniya-razreshi-na-mamin-sashko-da-si-hvane-kakichka-gadzheto-mu-chervivo-ot-pari-snimki/138035 Goreshto.net
Eто защо Ксения разреши на Мамин Сашко да си хване какичка! Гаджето му червиво от пари (Снимки)

Любов ли бе или нещо друго, питат феновете на мрежата

Защото ергенът плужек Алек Младенов представи новата си Царина Рускова, която също се оказа какичка. И вероятно мама Ксения е „забравила“ за репродуктивни проблеми и ранна менопауза у жени над 35, защото новата на Мамин Сашко е на 37 лазарника.

Горе-долу на същата възраст, на които ляха зарязаните от него финалистки-Магдалена Томова и Надежда Вишева. Само че за разлика от тях адвокатката Царина Рускова е…червива от пари. Буквално!

А какво са някакви дребнави проблеми, като изброеното от властната мама Ксения, като насреща бъдещата снаха има невероятна къща палат в затворен комплекс в Созопол,

който беше на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов, 9-метрова яхта и препълнени банкови сметки.

Адвокатката е завършила международно икономическо право в Сорбоната, с един куп квалификации.

Новата на Алек Младенов свободно владеела четири езика и работата й е насочена към стартиращи бизнеси, чуждестранни инвестиции и еко проекти.

„Е, няма как да каже мама Ксения, че е старичка, ами си е млада-младина, щом е несметно богата. Сигурно „скачка“ от радост за такава снаха“, коментират зевзеци в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.