Ето защо сънуваме починалите си роднини, истината е поразителна

Повечето хора се страхуват, че покойникът идва при тях и ги призовава да го последват в света на мъртвите

https://goreshto.net/goreshto/eto-zashto-sanuvame-pochinalite-si-rodnini-istinata-e-porazitelna/123286 Goreshto.net
Ето защо сънуваме починалите си роднини, истината е поразителна

Повечето хора се страхуват, че покойникът идва при тях и ги призовава да го последват в света на мъртвите

Често се случва да сънуваме починалите си близки и това е напълно нормално. Все пак, колкото и време да минава, болката от загубата не си отива. 

За мнозина подобни сънища са доста плашещи. Повечето хора се страхуват, че покойникът идва при тях и ги призовава да го последват в света на мъртвите.

Това е отчасти вярно, но починалите роднини, явили се насън, не винаги предвещават смърт. В този случай е необходимо да се вземат предвид много подробности и да се разбере всеки конкретен случай.

Ето кои са най-често разпространените варианти: 

Сънувате починалия сякаш е жив

Ако насън прекарвате време с починалия си роднина, сякаш той все още е жив, този сън не носи нищо лошо за вас. По този начин покойникът иска да напомни за себе си, тъй като му се струва, че го забравяте.

За да го успокоите, посетете гроба му. Ако отдавна не сте го почиствали, направете го. Не забравяйте преди това да купите цветя, за да ги оставите на могилата. 

Сънувате починал човек, но знаете, че той вече не е между живите

Обърнете внимание на детайлите в съня. Какво правеше този човек и какво правехте вие? Може би сте си спомнили нещо или някаква дреболия ви се е набила на очи. 

В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстояща опасност. Той ви желае само най-доброто и иска да ви предпази от това, което може да се случи. За да разберете обаче за какво ви предупреждава, трябва да се вгледате внимателно в детайлите на съня. 

В някои случаи роднините могат да ви посочат правилния изход от ситуация, която ви притеснява. Това не става директно, а чрез знаци. Така човекът се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Починалият човек ви моли за нещо 

Такива сънища често сънуват най-близките роднини на покойника. Ако той ви моли за нещо, трябва да отидете на гроба му и да му го занесете.

Често мъртвият може да споменава личните си вещи, но понякога се случва да има нужда от нещо, което не съществува. В този случай си струва да занесете на гроба му цветя и бонбони.

Добре е да изпълнявате всякакви други искания на починалите си роднини и тук не става въпрос само за това, което желаят за себе си. Те могат да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за къщата. Всичко това трябва стриктно да се спазва.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.