Ева от „Тоника“ изригна: И яко насмете управляващите!

https://goreshto.net/goreshto/eva-ot-tonika-izrigna-i-yako-nasmete-upravlyavashtite/120110 Goreshto.net
Ева от „Тоника“ изригна: И яко насмете управляващите!

Ева от „Тоника“  е бясна от дереджето, в което са ни поставили властимащите

Тя ходи на изборите, за да даде своя глас, но е загубила надежда, че в България нещата ще се оправят.„Управляват ни цървули“, избухна в типичния си стил певицата.

Тя е обидена, че дори не е в графата със заслужили артисти, за да получава персонална пенсия. В момента тя получава по старост малко над 600 лева, като изтича и тригодишният срок, в който към нея добавя още 500 за постиженията си на „Златния Орфей“.

Близо десет години от загубата на обичния си съпруг Гого, певицата още не може да се отърси от загубата.Дълго време отказваше сценични изяви, както и концертни дейности.

А и от стреса около боледуването му и последвалата загуба бе загубила гласа си. За това помогнаха и силните антидепресанти, които изпълнителката приемаше, за да се отърси от сполетялата я депресия.

Но от две години солистката на „Тоника“ радва почитателите си, заедно с други естрадни звезди. Те пеят пред пълни зали  и летни театри. 71-годишната певица не се оплаква, има си своите болежки, но е с горд и несломим дух.

Миналата година отпразнува юбилея си в ресторант, но тази година предпочете домашния уют. Там събра родата на вкусни гозби и специалитети, които сама измайстори.

Заедно с колежката си Тони Димитрова са в процес на написване на автобиографична книга за съпруга й Гого.

„Ще бъде непретенциозна, но искрена и истинска, какъвто беше и Гого“, обеща певицата.

Източник: Ретро

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.