Ева Веселинова отдъхва на Санторини

Признава, че пътува до Гърция при всяка възможност

https://goreshto.net/goreshto/eva-veselinova-otdahva-na-santorini/117014 Goreshto.net
Ева Веселинова отдъхва на Санторини

Признава, че пътува до Гърция при всяка възможност

Ева Веселинова отново се върна на остров Санторини, където живя цяло десетилетие, но този път само за отдих. Ексрепортерката на „Господарите“ не крие, че пътува до Гърция при всяка възможност, но на този етап не обмисля да се върне отново там.

 

Категорична е, че там гледките са незабравими, а животът на остров дава истинско усещане за свобода, а относно Санторини подчертава, че там е истинска приказка.

 

Припомняме, че преди да изгрее като водеща на малкия екран, тя е живяла именно на острова. Отначало отишла там със семейството й за малко, но толкоз се влюбила в мястото, че решила да остане. Работила като сервитьорка и продавачка на сувенири, за да се издържа, но на по-късен етап от живота си поставила по-амбициозни цели и се върнала отново в родината си. Признава, че в Гърция шансовете й да направи тв кариера клонели към нула. 

 

У нас тя се превърна в най-популярната панелистка на Гала, след като се раздели с „Господари на ефира“. Може би обаче малцина си спомнят, че тв кариерата й стартира в „Сделка или не“, където отваряше кутии заедно с Румен Луканов. Казано с други думи, тя бе негова асистентка. Звездните за нея мигове дойдоха на по-късен етап, но бременността й я свали от екран и до неотдавна се занимаваше с близнаците си Борис и Стефания.

Източник Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.