Ева Веселинова ще плаща луди пари за частната ясла на близнаците

Възнамерява да се върне отново към професията си

https://goreshto.net/goreshto/eva-veselinova-shte-plashta-ludi-pari-za-chastnata-yasla-na-bliznacite/109718 Goreshto.net
Ева Веселинова ще плаща луди пари за частната ясла на близнаците

Възнамерява да се върне отново към професията си

След като близнаците Борис и Стефания, навършиха 2 години в началото на април, майка им Ева Веселинова е решила, че е време да тръгнат на ясла.

 

Блондинката иска отново да се върне към журналистическата професия, но до момента нямаше този шанс покрай денонощните й занимания с бебетата. След като малките тръгнат на ясла, тя несъмнено ще има повече свободно време.

 

Ева коментира, че невръстните й отрочета ще посещават частна ясла. Бившата репортерка от „Господари на ефира” и „На кафе”  вярва, че там ще се грижат добре за тях, но отсега е доста притеснена дали ще успеят бързо да свикнат с новата среда.

 

„Започваме адаптация на малките в ясла. Какво ще ме посъветвате, за да е плавен и приятен преходът? И възможна ли е изобщо лесната адаптация? Както всеки родител, и аз се притеснявам страшно много! Още повече, че досега никога не са се отделяли от мен. Изтръпвам като си помисля, че ще имат нужда от мен, а аз няма да съм там. Но моите чувства не са важни! Искам те да са спокойни и щастливи, а не да се почувстват изоставени. Надявам се да успея да превърна този период в едно приятно и красиво приключение”, споделя разтревожената майка с последователите си в Инстаграм.

 

Месечната такса за близнаците в частната ясла възлиза на стойност около 2000 лева. Това обаче не притеснява Ева Веселинова, която печели добре от реклами в социалната мрежа, а и заплатата на мъжа й, който работи в икономическа полиция, също не е лоша.

 

Блондинката не крие, че е готова отново да се изявява на малкия екран и затова е взела решение да изпрати децата на градина и да рестартира кариерата си.

„Да, мисля да се върна към професията си. Аз съм журналист и обичам работата си”, призна наскоро тя.

 

Веселинова дори намекна, че вече е получила примамливо предложение, но не издаде от коя медия. Едва ли ще се върне в предаването „На кафе”, предвид факта, че с Гала са в обтегнати отношения. Докато работеха заедно, двете руси дами не можеха да се понасят и това си личеше отдалеч, колкото и да го отричаха.

 

Ева се гордее, че е журналист по образование. Навремето тя проби с голи снимки в „Плейбой” и повечето зрители смятаха, че е поредната плеймейтка, набутана в телевизията. Днес майката на близнаци се отрича от миналото си на модел и даже остро критикува жените, които се разголват за привличане на внимание.

 

Бременността й я свали от ефир и през последните 2 години тя се занимаваше основно с децата си. Междувременно блондинката започна да работи и като инфлуенсър. Почти всеки пост в личния ѝ профил в Инстаграм вече е с рекламна насоченост.

„Освен да се грижа за бебчетата, успявам да се ангажирам и с различни рекламни кампании, но става бавно и трудно. С две малки деца не е никак лесно да бъдеш пълноценен човек!”, споделяше журналистката.

 

Ева рядко говори за бащата на Борис и Стефания. 

„Изписаха се какви ли не лъжи, но аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и тайнствен благодетел”, коментира преди време тя.

 

Близки до нея твърдят, че думите ѝ не са далеч от истината, защото благоверният ѝ е с 2-3 години по-млад от нея и не е милионер, а държавен служител, макар и високопоставен. Любимият на Ева се разписвал срещу заплата от 3500 лева, като тя скачала до 5-6 бона при разкрити престъпления и допълните бонуси.

 

Преди да се запознае с настоящия си партньор обаче, русокосата водеща наистина имаше връзка с много възрастен грък, който даже се радвал и на внуци. Тя обаче не останала доволна от ролята й на любовница и се разделили. Точно тогава срещнала и полицая, с когото решила да създаде семейство. Миналата година се пренесоха в ново, по-голямо жилище.


Както Веселинова неведнъж е разкривала, досега с мъжа й сами отглеждали близнаците и не разчитали на чужда помощ. Към днешна дата обаче вече било наложително децата да бъдат изпратени на ясла.

„Нека да общуват с връстниците си и да създават нови впечатления. Дано да свикнат бързо!”, надява се Ева.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.