Евгени Генчев призна: Имах паник атаки!(Как се спасил)

https://goreshto.net/goreshto/evgeni-genchev-prizna-imah-panik-atakikak-se-spasil/110699 Goreshto.net
Евгени Генчев призна: Имах паник атаки!(Как се спасил)

Ергенът Евгени Генчев се превърна в един от най-известните млади мъже у нас

След участието си във втория сезон на любовното шоу, популярността на пианиста нарасна. В онлайн разговор с последователите си в нета той сподели любопитна подробност за себе си. И тя е, че бил атакуван от паник атаки.Въпреки че на пръв поглед изглежда спокоен и уравновесен.

От тях се спасил с йога. А до състоянието му го довела неговата свръх амбициозност. Защото искал да стане добър пианист, поради което прекарвал зад пианото почти цяло денонощие  и то от дете.

След като завършил музикалното училище в Пловдив, спечелил стипендия за Кралската музикална академия в Лондон. Но нямал никакви излишни пари, освен отпуснатите му за базовите разходи. Квартирата му била мизерна и пътувал с часове да Академията.Ежедневието му било почти 15-16 свирене на пианото и малко сън.Многото часове свирене, изтощителните репетиции и малкото време за сън му докарали здравословни проблеми.

В битката с паник атаките му помогнала йогата. Но имал проблеми със стомаха и червата. Заради което отказал постепенно месото и станал вегетарианец.

„Имах много проблеми с храносмилането и затова месото започна да ми идва в повече. За половин година постепенно отказах месото и рибата.Това се случи преди четири години“, сподели музикантът.

Днес Евгени Генчев поддържа здравето си с подходящ хранителен режим и редовни тренировки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.