Евгени Генчев съвсем изплиска: Не живее с Валерия, но се тресе да не му роди близнаци!

https://goreshto.net/goreshto/evgeni-genchev-savsem-izpliska-ne-zhivee-s-valeriya-no-se-trese-da-ne-mu-rodi-bliznaci/115983 Goreshto.net
Евгени Генчев съвсем изплиска: Не живее с Валерия, но се тресе да не му роди близнаци!

Евгени Генчев вероятно е слънчасал

Къдрокосият пианист влезе във втори сезон на любовното риалити “Ергенът“, за да си търси жена, съпруга. Не тръпка, не авантюра или гадже. А момиче, с което да мине под венчило и да му роди деца. Музикантът бе категоричен, че вече е на този етап от живота си и е сериозен в това свое намерение. Но май високопарните му приказки се оказаха бля-бля.

Вече почти година, откакто избра Валерия Георгиева за своя любима, сред останалите 25 претендентки, нещата не са развиват така, както ги приказваше. Защото с моделката не само че не живеят заедно, ами са и в различни градове. И се виждат един или два пъти на месеца. Е, това ако е връзка или любовна тръпка, здраве му кажи.

Само че Евгени Генчев продължи в този дух и опули водещите на „Преди обяд“ Деси Стоянова и новия й екранен партньор. Там пианистът води рубрика и сподели, че се притеснява Вал да не му роди близнаци.

„Да, искам деца, дори две. Но това не влиза в плановете ми, близнаци, две деца накуп, заедно. Това дори не съм си го представял“, не спираше да лелее къдравелкото.

И преди двамата водещи да му честитят, той обясни, че Вал не е бременна, но в рода си имала близнаци. Та затова наш Генчо се притеснявал…И за да се „отърве от стреса“,  догодина имал покана да играе в индийски сериал.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.