Евгени и Валерия окончателно се разделиха! (Доказателството)

https://goreshto.net/goreshto/evgeni-i-valeriya-okonchatelno-se-razdeliha-dokazatelstvoto/112409 Goreshto.net
Евгени и Валерия окончателно се разделиха! (Доказателството)

Евгени Генчев и неговата избраница Валерия Георгиева се радваха на огромен зрителски интерес

След края на втория „Ерген“ те бяха най-коментираната двойка. Дали са заедно или са се разделили, дали „любовта“ им не е била само пиар, не спираха да се питат зрителите на шоуто.

Манекенката и пианиста на няколко пъти даваха телевизионни интервюта и Евгени като лъв защитаваше своята любима. Той дори заяви, че отношенията с опърничавата му и властна майка са се изгладили и те с Валерия вече били като „мили приятелки“.

Само че любителката и защитничка на кучета на няколко пъти се „изпусна“, че обича много бездомните си животинки, за които се грижи в приюта си в родния Плевен. И че който не може да ги обича, няма място при нея и в сърцето й. Евгени пък не се усети и призна, че изпитва панически страх от четириногите.

И въпреки уверенията, че Валерия често гостува в огромната му къща в Пловдив, тя не била забелязвана там, коментират източници.

Последното доказателство показа, че „любовта им“ е била пиар и двамата добре са консумирали известността си. Защото Евгени не следва вече „своята“ Вал в Инстаграм.

„Та може ли двама влюбени, които уж говориха, че са заедно и подготвят сватба, да са се отсвирили в социалните мрежи. Ами просто не са заедно и окончателно са се разделили“, заявяват разочаровани фенове.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.