Фънки: Засега имам покани само за 4 свински погребения, очаквам и още

Признава, че дъждовното и студено време направо го съсипва

https://goreshto.net/goreshto/fanki-zasega-imam-pokani-samo-za-4-svinski-pogrebeniya-ochakvam-i-oshte/121888 Goreshto.net
Фънки: Засега имам покани само за 4 свински погребения, очаквам и още

Признава, че дъждовното и студено време направо го съсипва

Ако най-колоритният член на журито на „Като две капки вода“ Димитър Ковачев – Фънки, е започнал да ви липсва, можете да му се полюбувате в кината, докато дойде време за старта на 12-ия сезон.

 

Именно той е една от звездите на новия български филм „Цената на властта“, чиято премиера е обявена за 1 декември. В трилъра с елементи на екшън, Фънки играе мафиот, способен на всевъзможни гадости, коя от коя по-големи.

 

Разкрива, че героят му е от онези особени хора от миналото, които стоят в сянка. Държавен мафиот, задкулисно дърпащ конците и вършещ най-големите гадости, но накрая го убиват. Сработил се с екипа без никакви проблеми и твърди, че са „страхотни пичове“.

По отношение на актьорството, Фънки признава, че за него това е една „нова джунгла“. Той е от хората, които не се притесняват от камери и сцени. Твърди, че най-смешното в случая е, че хората ще го видят облечен в костюм и бърза да допълни, че официалното облекло му е най-омразното и в живота си е бил с такава премяна като абитуриент и 2-3 пъти като жури в „Капките“.

 

Не крие, че започва да му харесва и се надява и на бъдещи актьорски ангажименти, но засега няма предложения. Категоричен е обаче, че не би приел всяка роля – задължително трябва да му допадне. Сам решава дали да се хвърли на дълбоко и не обсъжда дори с близките си кой ангажимент да приеме.

 

Бърза да успокои феновете си, че ще е част и от новия сезон на „Капките“. Продуцентът Халваджиян вече му звъннал и го уведомил, че стягат редиците.

Определя декември като ужасен месец, защото започва такова ядене и пиене, че не е за разправяне. Макар, че винаги казва на приятелите си, че ще умрат от преяждане и препиване, има покани от цялата страна. Не крие, че обича купоните и сбирките, но като се замисли, не може по цял ден да се правят само салати и да са на маса. Като цяло обаче следващият месец му се очертава доста зает откъм ангажименти.

 

Засега има покана за „само“ 4 свински погребения, но тепърва чака още включвания. Макар и да не спазва стриктна диета, е намалил пиенето и все пак е спрял да се тъпче по цял ден. Отслабнал е малко, но не е сменил старите си дрехи. За него те са само нещо, което го пази да не умре от студ и да не ходи гол, нищо повече.

 

Не крие, че дъждовното и студено време направо го съсипва, обича топлото, слънцето. Няма никакво желание да вижда зимни красоти. Определя отминаващата година като гадна, защото не се случили много готини неща, а и нямало нищо интересно. Надява се следващата да е по-добра.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.