Фенове на „Ергенът“ въртят до скъсване записа с „проникването“

„Детективите“ сред зрителите заложиха на обстойно проучване

https://goreshto.net/goreshto/fenove-na-ergenat-vartyat-do-skasvane-zapisa-s-pronikvaneto/132683 Goreshto.net
Фенове на „Ергенът“ въртят до скъсване записа с „проникването“

„Детективите“ сред зрителите заложиха на обстойно проучване

Фактът, че до момента bTV не се похвалиха нито веднъж с рейтинга на третия сезон на „Ергенът“, навява на мисълта, че той не е особено успешен. Факт е обаче, че за пръв път в това риалити се породиха съмнения за интимна близост между главния герой – Алек Младенов и една от участничките – 21 годишната Валерия от Дупница, на която директно й бе зададен въпросът след срещата с ергена дали е имало проникване.

 

Феновете категорично определят срещата на Алек и Валерия като любим епизод. Някои от тях дори признават, че са гледали неколкократно записа, защото не могат да му се наситят. На останалите участнички в шоуто им направи впечатление, че момата се прибрала видимо променена след срещата с Алек. След като очевидно изревнуваха от щастливия й вид, започнаха да я затрупват с провокативни въпроси.

 

Надя не спря да я разпитва какво са правили с Алек, въпреки видимото нежелание на Валерия да задоволи любопитството й. След неколкократните опити да научи какво се е случило, Надя изстреля направо и по особено груб начин въпроса: „Имаше ли проникване?“, на което Валерия отговори, че може и да е имало. Отговорът й постави началото на тема, която се дискутира вече повече от седмица от феновете на предаването.

 

При все, че дупничанката излезе от водата облечена, точно както влезе, се породиха спекулации, че е свалила бельото си, тъй като в един от кадрите изглеждаше така, сякаш държи нещо в ръка – вероятно бикините си.

„Детективите“ сред зрителите обаче заложиха на по-обстойно проучване, в резултат на което установиха, че не е държала нищо, а това, което изглежда като бикини, всъщност е отблясък.

 

И макар от видяното по телевизията да изглежда, че не е имало „проникване“, то темата остава висяща в пространството почти като виц.

Благодарение на грубия въпрос на Надя и последвалия отговор на Валерия, рейтингът й рязко скочи. Къдрокосата моделка започна да трупа фенове, които  непрекъснато й изпращат смешки и колажи за „проникването“, а тя ги публикува в социалните мрежи. Последователите й вече наброяват 50 хиляди, което й гарантира бъдеще като инфлуенсър.

 

Валерия призна, че въображението на хората я убива. Освен това тя вече печели пари от разразилия се скандал. Ползва репликата в клип от салон за красота, чието рекламно лице е станала: „За да проникват гладко във вас, ей това е мястото!“, заявява Валерия, докато й правят козметична процедура.

Повече от очевидно е, че е от хората, които знаят как да си направят лимонада, щом животът им поднесе лимон.

 

Въпреки вълшебната й вечер с Алек, след която Валерия се влюби в него, едва ли ще стигне до финала в състезанието за сърцето му. За това се погрижи момата Кристина, която разказа свой вариант на разговора между Надя и Валерия. Според нея дупничанката й разказала, че са били интимни с Алек на срещата. Той все пак й даде роза, подчертавайки, че дава втори шанс само веднъж.

 

До момента нито Алек, нито Валерия, са отговорили конкретно на въпроса дали е имало проникване. Докато тя се забавлява със ситуацията и трупа фенове, популярност и пари, той не реагира никак на подмятанията и вероятно дори не следи какво му пишат.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.