Фенове питат Мара Отварачката: Миришат ли ти краката?

https://goreshto.net/goreshto/fenove-pitat-mara-otvarachkata-mirishat-li-ti-krakata/112881 Goreshto.net
Фенове питат Мара Отварачката: Миришат ли ти краката?

Феновете са в шок от новата приумица на Мара Отварачката

След като не може да обеме вниманието на публиката с нови песни и с възходяща кариера, жената на бияча Миро Дзвера реши да „шашне“ с нова мода.

Миньончето на поп фолка се щракна от морето, като не дава обяснение дали на нашето или в странство. Тя се появи на фотото с къс клин, разголена блузка, от която се вижда пъпа й  и най-интересното във визията-кубинки.

Това предизвика смях в мрежата и феновете я попиляха.

„Ама кой ходи на море със зимни обувки? Това направо не е за вярване. Сега кажи и бъди откровена, миришат ли ти краката“, попиляха я в мрежата.

Мара Отварачката винаги е била екстравагантна, поне за такава е искала да я смятат. Всичките й мъже, три на брой досега, бяха вдигнали ръце от нея заради това, че винаги ги цоца за скъпи парцалки, чанти и аксесоари. Вероятно, след като получи як тупаник от съпруг номер три, лихваря Миро Соколов, познат като Дзвера и скандала получи публичност, Мария е решила да го кара по-кротко.

И затова вместо да изисква от съпруга си пари за скъпи чепици, Марчето е решила да отиде на плажа със зимните си обувки, кодошат я зевзеци.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.