Феновете на народната музика са в траур: И голямата Николина Чакърдъкова се предаде на чалгата!

https://goreshto.net/goreshto/fenovete-na-narodnata-muzika-sa-v-traur-i-golyamata-nikolina-chakardakova-se-predade-na-chalgata/121303 Goreshto.net
Феновете на народната музика са в траур: И голямата Николина Чакърдъкова се предаде на чалгата!

И Николина Чакърдъкова се предаде на чалгата

Голямата народна певица предизвика разрив у феновете си. Певицата върти гюбеци при Краля на чалгата Азис.

Докато извивал глас в скъпарско столично заведение Азис зяпнал от изненада. Певецът мярнал, че сред клиентите на заведението била и великата народна изпълнителка.Чакърдъкова била с приятели и се забавлявала от сърце с високо вдигнати палци. Тя мятала гюбеци на песните на Азис и по всичко личало, че се раздава на макс от кеф.

„Безкрайно много я обичам!Снощи дойде да ме слуша, за което й благодаря от сърце!Голяма, умна, красива, със зареждаща енергия“, написа под общото фото с Николина Чакърдъкова Азис.

След тази случка феновете на чалгата веднага подхванаха ,че никой, дори и най-големите певици и певци не могат да устоят на тази музика.

На диаметрално противоположно мнение обаче са привържениците на народните ритми.

„Ако и Николина Чакърдъкова се предаде на чалгата, край, отказвам се от нея“, „Потрес, не мога да повярвам на тази метаморфоза“,„Направи ли Чакърдъкова дует с Азис, просто обръщам гръб на народната музика“, са само част от гневните коментари на феновете в нета към любимката им.

Източник: ladyzone.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.