Феновете не могат да познаят Емилия!Качила е най-малко 20 кила (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/fenovete-ne-mogat-da-poznayat-emiliyakachila-e-nay-malko-20-kila-snimki/114377 Goreshto.net
Феновете не могат да познаят Емилия!Качила е най-малко 20 кила (Снимки)

Феновете останаха изумени от Емилия на живо

Половинката на Жорж Башур имаше снощи участие в софийски нощен клуб, а почитателите й останаха изумени от вида й.

Певицата е сложила към двадесет кила отгоре и от стройната, едно време, поп фолк дива нищо не е останало.

Голямо разминаване има от образа й в социалната мрежа и на живо, дивяха се клиентите на заведението. Емилия е трупнала меса по паласките, по ханша, както и по ръцете си.

Поне да се беше съобразила  в облеклото, шушукаха ошашавени феновете й. Но булката на сирийския предприемач се бе пуснала по възкъса рокля в телесен цвят ,с презрамки, за да се изложи всичко на показ.

Публиката веднага пусна машината на оплюването и отричането в мрежата, като веднага я захапаха за теглото. Те не пожалиха чалгарката, като буквално  я помляха с негативните си коментари.

Никой не помисли, нито се съобрази с факта, че Емилия е вече на 41 и е родила три деца.Няма как фигурата й да е като на младо момиче, което още не е раждало.Все пак каквито й плюнки да получава по свой адрес, Емилия има богат и грижовен съпруг, който я приема такава, каквато е. А не я съди за теглото й.

  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.