Феновете я ожалиха!Цвети от „Хелс китчън“ остана без гадже

https://goreshto.net/goreshto/fenovete-ya-ozhalihacveti-ot-hels-kitchan-ostana-bez-gadzhe/123851 Goreshto.net
Феновете я ожалиха!Цвети от „Хелс китчън“ остана без гадже

Цвети Миленова остана без гадже навръх Коледа и Нова година

Колоритната врачанка, позната повече като Цвети от „Хелс китчън“, е без половинка за празниците. Любимката на шеф Виктор Ангелов обясни, че няма време за гаджета, от работа. Тя се труди като готвачка в италиански ресторант и иска да овладее до съвършенство кулинарното изкуство.

„Нямам никакво време за срещи и гаджета. Дори с приятелите си не мога да излизам. Щастлива съм, че хората ме харесват  и обичат. Имам много ухажори, но нямам време за сериозна връзка“, изчурулика колоритната готвачка от последния сезон на „Кухнята на Ада“.

Една от най-харесваните и колоритни участнички в последния сезон на кулинарното шоу имаше гадже, докато бе в продукцията. Но след края на шоуто Цвети се разделила с него.

Освен с край на връзката си, Цвети не спира да провокира феновете си, като се пуска в доста секси форми по нета. Тя се изтипоса почти гола, а мъжката аудитория веднага забеляза, че брюнетката е отслабнала драстично. В Кухнята на Ада младата кулинарка имаше по-закръглени форми, а сега тежи под 50 килограма. Само че Цвети не разкрива как е  постигнала тази зашеметяваща трансформация.

„Мале, мале, с това секси тяло скоро няма да останеш без гадже“, коментират в нета.

Изтомник: България днес

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.