Филип Буков и гаджето му се отдадоха на горещи ласки на плажа (ФОТО)

Все още не е готов за бебе

https://goreshto.net/goreshto/filip-bukov-i-gadzheto-mu-se-otdadoha-na-goreshti-laski-na-plazha-foto/113683 Goreshto.net
Филип Буков и гаджето му се отдадоха на горещи ласки на плажа (ФОТО)

Все още не е готов за бебе

Чаровният актьор Филип Буков най-накрая се осмели да покаже приятелката си Ива.

 

Той публикува снимка в социалната мрежа, на която двамата се натискат на плажа. Двойката са заедно от девет месеца – запознали се в столично заведение. Красавицата е студентка в четвърти курс по специалност „Връзки с обществеността” в Софийския университет. Не е популярна в публичното пространство.

 

Филип отбелязва, че двамата много си допаднали още от самото начало. Харесал я не само като визия, а и като характер. Тъй като не искали да избързват в продължение на около месец били само приятели, след което отношенията им се задълбочили.

 

Буков е споделял, че в миналото е бил подвеждан от жени, които искали да бъдат с него само заради известността му и затова към днешна дата е по-внимателен.

Първата им среща с Ива била в столичен клуб, където пленен от красотата й Филип опитал да я заговори, но тя се направила на недостъпна, което привлякло вниманието му още по-силно. В крайна сметка обаче успели да проведат няколкоминутен разговор, а по-късно се намерили и в социалната мрежа, където започнали да си пишат. Така връзката им се развила по абсолютно естествен начин.

 

Неотдавна актьорът бе уловен да купонясва на морето с дружката си от „Сървайвър” – татуираната еротична звезда Стефани Разсолков. По всичко личи, че официалната половинка на актьора не ревнува от близкия му контакт с други жени или поне успява да го прикрие доста умело.

 

Най-дългата му връзка била с ученическата му любов и продължила цели 9 години. Разделили се, защото приятелката му настоявала за брак и дете, а той все още не бил готов. Признава, че и към днешна дата не се чувства готов за такава отговорна крачка, макар с малките актьори да се забавляват здраво през камера. Крои планове тепърва да се развива в професията си. неотдавна засне и третия сезон на „Татковци“, чието излъчване в ефир предстои.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.