Филип Буков изменти зрителите на „Сървайвър“?

https://goreshto.net/goreshto/filip-bukov-izmenti-zritelite-na-sarvayvar/53486 Goreshto.net
Филип Буков изменти зрителите на „Сървайвър“?

Филип Буков май поизлъга зрителите на „Сървайвър“

Младият актьор пострада в приключенското шоу „Сървайвър“. В отбора на „Известните“ той припадна няколко пъти от глад, като последния път бе приет в болница в Доминикана.

На острова на Карибите, смятания за секссимвол актьор, не успя да издържи на напрежението. По думите на лекарите той отключил сърдечен проблем. Звездата имал проблеми с пулса, който често му падал, а понякога го нямал изобщо. Това била точната причина за припадъците на актьора.

По думите на хора от продукцията той пожелал да продължи играта, но докторите не му позволили, за да не се стигне до неприятни последици.

Само че, след като се върна в България, Филип Буков нямал никакво намерение да почива, нито да се подложи на по-сериозни изследвания. Самият той заявил, че веднага тръгва с колегите с новата им постановка „Петър вечер“. Нея той  и останалите от групата ще играят в цяла България, ще пътуват с нея  и зад граница, в чужбина.

Стартът на постановката е в началото на следващата седмица в столицата, а няколко дни по-късно ще я представят в Лондон, пред сънародници.

„Май има голяма шашма със заболяването на Филип Буков в „Сървайвър“. Той не остава и ден да почива, нито да се изследва, ако има такъв сериоазен сърдечен проблем. Вероятно така е било по сценарий ,за да се измъкне от Доминикана, за да си играе в постановката. Ама голяма динена кора ни подложиха, изментиха ни яко“, подозират зрителите на приключенското шоу.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.