Г@ла и мокра се показа Диана Димитрова!И мрежата изгърмя(Фото)

https://goreshto.net/goreshto/g-at-la-i-mokra-se-pokaza-diana-dimitrovai-mrezhata-izgarmyafoto/120267 Goreshto.net
Г@ла и мокра се показа Диана Димитрова!И мрежата изгърмя(Фото)

Социалните мрежи гръмнаха заради портрета на Диана Димитрова

Диана Димитрова отново напомни за себе си по доста скандален начин. Както тя си умее, актрисата с тапия за художник се изтипоса гола и мокра на платно. Тя нарисува себе си като русалка, а замаяните мъжкари веднага засънуваха мокри сънища наяве.

Нароченият от нея бияч, колегата й Юлиан Вергов, определено няма да се впечатли, коментират в нета. След като бяха заедно в лекарската сага „Откраднат живот“ и завъртяха в епизодите любовна сага, тя се принесе и в реалния живот.

Само че завърши с фатален край, а Димитрова обвини Вергов, че я смлял от бой, като показа синини с давност от няколко години.Прокуратурата сне обвиненията от бияча, а и много от колегите им застанаха зад гърба на Юлиан Вергов.

Но определено силно впечатлен от картината с натуралните извивки ще остане впечатлен бившето й гадже Калин Терзийски. Той още не може да забрави актрисата, която той залюбил до безпаметност, след като тя му изпратила портрета му, нарисуван с нейната кръв.

Дипломираният психодоктор толкова е заслепен от любов по 22-годишната тогава студентка, че прави Диана Димитрова героиня в един от романите си“Любовта на 45 годишния мъж“.В него я рисува с думи като „ древна аланска принцеса“.

„ В топлите й кафяви очи имаше нещо огнено и малко мрачно.Лице на принцеса от степите, с високи скули и извити като две скитски саби  вежди“, реди портрет от любов за своята любима Калин Терзийски.

Източник: Хотарена

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.