Гаджето на Филип Буков вдигна ръце: Ще ти правя прощъпалник!

https://goreshto.net/goreshto/gadzheto-na-filip-bukov-vdigna-race-shte-ti-pravya-proshtapalnik/144322 Goreshto.net
Гаджето на Филип Буков вдигна ръце: Ще ти правя прощъпалник!

Гаджето на Филип Буков е  вдигнала ръце от него

Чаровната Ива, която още е студентка, се притеснява за актьора заради неговото залитане по екстремните спортове.

Той е лудо влюбен в приятелката си, двамата живеят заедно и на един по-късен етап дори планират бебе. Преди звездата от „Татковци“ разправяше, че не вярва в любовта, но чаровната брюнетка го накара напълно да промени мнението си.

Тя е спокойна, че чаровникът не й кръшка, но не може да го отдели от тази му страст към екстремните изживявания.

„Ще ти правя в най-скоро време прощъпалник! Притеснявам се за теб, да не ти се случи нещо лошо“, заплашвала го Ива. А Филип само я прегръщал в ръцете си и я зашеметявал с чаровната си усмивка. А поводът за притесненията й се оказали поредното му нараняване.

Той получил контузии по ръцете, където показа обелена кожа от международното кросфит състезание. То е комбинация от три спорта-гимнастика, лека атлетика и вдигане на тежести.В състезанието участват едва 11 българи, като актьора взима 13-то място от 400 участника.

Преди 10 години Филип Буков пада от мотора си, след което има няколко по-леки контузии. Получава травма на крака на големия дуатлон.

Докато участваше в „Сървайвър“ преди години, влезе в болница. Установиха, че има генетично увреждане на сърцето. При каране на кайтсърф на морето отново се нарани.

„Обичам Ива, тя е моята жена, но от тези спортове няма как да се откажа“, категоричен е Буков.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.