Галена и Преслава пак приятелки! Пиар трик ли е

https://goreshto.net/goreshto/galena-i-preslava-pak-priyatelki-piar-trik-li-e/112408 Goreshto.net
Галена и Преслава пак приятелки! Пиар трик ли е

Галена и Преслава са оставили войната след себе си

Двете хитови изпълнителки на „Пайнер“ дълго време бяха смразили отношенията си . Раздели ги награда на „Пайнер“, заради което смядовката се почувства недооценена и си го изкара на най-близката си дружка.

Но тузарска сватба събра двете топ певица на едно място. Заедно с тях на сцената се появиха още Софи Маринова и Тони Стораро. Докато Преслава изпълняваше своите парчета, изненадващо отзад се появи Галена. Половинката на Вальо Вафлата носеше огромна торта и с нея поздрави доскорошната си врагиня. Понеже същия ден Преслава чукна 39.

Като видя това „чудо, Преслава не издържа и импулсивно се метна на врата на Галена. Двете започнаха да се прегръщат и  целуват, като Галена „засипа“ рожденичката само с мили думи и благи пожелания.

„Галена е хитра лисица!Винаги иска да фокусира върху себе си цялото внимание на аудиторията. Не се знае доколко е простила на Преслава, ама пак умело използва ситуацията и „обърна палачинката“ в своя полза. Дали това е нейния пиар ход, само тя си знае“, останаха удивени свидетелите на случката.

Софи Маринова също поздрави Преслава. Когато се омъжи за Гринго, ромския славей посочи именно Преси за своя кума.

„Винаги да си обичана, здравето да е неразделно с теб!Успехът и признанието все да те следват“, сладко чуруликаше и нареждаше Софка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.