Галена отсвири тотално новия бизнес на Преслава

Едва ли това е изненада за някого, предвид, че напоследък отношенията им, са на приливи и отливи

https://goreshto.net/goreshto/galena-otsviri-totalno-noviya-biznes-na-preslava/121442 Goreshto.net
Галена отсвири тотално новия бизнес на Преслава

Едва ли това е изненада за някого, предвид, че напоследък отношенията им, са на приливи и отливи

Преслава и Галена отново са смразени, което едва ли е изненада за някого, предвид приливите и отливите между двете напоследък. По всичко личи, че в чалга бранша тлее тиха война.

Най-голям интерес обаче предизвика мълвата, че добричлийката разтурва дружбата си и с Емануела.

 

За никого не е тайна, че Преслава и Галена дори живееха заедно в малък апартамент в Димитровград, когато правеха първите си стъпки към голямата сцена.

Очакваше се покрай новия бизнес на Преслава двете отново да се сближат, но уви, Галена не пусна нито пост, нито пък стори в инстаграм с червилата на колежката си. А уж през август имаха съвместно участие и се бяха сдобрили. Въпреки редицата знаци за помирение между двете, до такова изглежда не се е стигнало.

 

Тези дни пък Преслава неволно даде нов повод за интриги и сплетни, каквито май в края на краищата са ги разделили навремето с Галена. Преслава публикува кратък откъс от работния процес покрай подготовката на съвместната й песен с Меди, с когото Мама Ураган има няколко дуета и е близка приятелка. Според мълвата, тя дори е подпомогнала финансово създаването на звукозаписната му фирма. Това е и причината, поради което много фенове на тази музика останаха с впечатлението, че Меди е абониран за общи песни с нея.

 

В бранша се чудят дали дуетът на Меди с Преслава е с благословията на Галена, тъй като в противен случай би се превърнал в поредната ябълка на раздора между двете. Още повече, че песента му с Преслава е напът да се превърне в голям хит. И докато липсата на подкрепа от страна на Галена към бизнеса на дружката й не е изненада за никого, то това, че Емануела не я подкрепи, изненада бранша. Все пак тя бе сред близките й приятелки доста дълго време. Не е изключено причина за това да са множеството им ангажименти и натоварения график.

 

Според друга версия отношенията им са се смразили още през 2018 г., когато Емануела бе в Къщата на „ВИП Брадър“, където си спретнаха шумен скандал с гримьора Цецо Андреев. Преслава тогава защити царя на четките в студиото, а не приятелката си. Този факт разбира се не убягна на Емануела, която прие като обиди някои негови изказвания. В този ред на мисли, няма да е изненада ако оттогава е сърдита на Преслава.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.