Галена пак „изплиска легена“!Няма срам от децата си(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/galena-pak-izpliska-legenanyama-sram-ot-decata-sisnimki/114026 Goreshto.net
Галена пак „изплиска легена“!Няма срам от децата си(Снимки)

Галена пак заложи на провокациите

Чалгарката не се притеснява от хорското мнение, но последната й постъпка „изплиска легена“. Макар че чалгата провокира скандали и разпищолване, Галена е и майка и то на двама пораснали синове.

„Децата не се възпитават с размахан пръст, а с това, което гледат и попиват от родителите“, нахвърлиха се срещу певицата в мрежата.

Причината е поредната й провокация. Галена бе гост на промотирането на нов модел телефон. Дотук нищо лошо, само че смядовката се появи на събитието…без долни гащи.

Тя засили акцента върху панталона, чийто дизайн не търпи никакво долно бельо, дори и прашки.

След като се стопи с инсулинови инжекции, Галена не спира да се показва полугола. Но има две пораснали момчета и това все пак трябва да я озапти, поне донякъде.

На купонът присъстваха и нейната колежка Ивана, както и плеймейтката Николета. Въпреки че това е част от работата й ,дори половинката на Ники Михайлов бе, в сравнение с нея, като монахиня, отбелязаха гостите на събитието.

Ивана няма какво да я коментираме, тя винаги е държала не само на външния си вид, но и на поведението си, различно от това на евтина пач@вура.

„Галена, остана си на ниво „дудук във ваната“, нито йота не помръдна нагоре“, нахраниха я в нета.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.