Галена: Щастлива съм, защото…

Всички у тях са отлични кулинари

https://goreshto.net/goreshto/galena-shtastliva-sam-zashtoto/47060 Goreshto.net
Галена: Щастлива съм, защото…

Всички у тях са отлични кулинари

Оказва се, че мисълта за трета рожба не е никак чужда за Галена и съпруга й – бизнесменът Галин.

Техни приятели също им подхвърлят доста често идеята, но двойката признава, че все още не са се решили на тази стъпка.
При все, че двойката няма брак, връзката им се смята за една от най-стабилните в шоубизнеса, а и освен това е скрепена от двама синове.

Големият им наследник Стефан се увлича по компютърните науки и от тази есен започна обучението си в Американския колеж във Велико Търново. Малкият – Александър пък е в предучилищна.

При все огромната й заетост, Галена е майка за пример и е доста ангажирана с наследниците си. тя държи да вземе участие във всеки етап от подготовката им. Старае се да прекарва възможно най-много време със семейството си, но си дава ясна сметка, че то никога не е достатъчно. Поради тази причина често пренебрегва почивката си.

Дори и да се прибере призори от участие, тя е готова да стане след 2-3 часа сън, за да каже „Добро утро“ на съпруга и синовете си. Твърди, че независимо в какво състояние е, когато може да направи нещо за любимите си мъже, пък било то и закуска, винаги го прави. Колкото и изненадващо да ви звучи, освен изрядна домакиня, фолк звездата е и талантлив кулинар.
Дори синовете й предложили да не поръчват храна отвън, а майка им да готви всеки ден.

Половинката на Галена пък е още по-добър готвач. Добър в готварските умения е и големият им син. Александър пък обожава да се включва в месенето, когато Галена реши да замеси питка. Категорична е, че обича работата си и срещите с публиката, но въпреки това понякога й се налага да си вземе почивка. По този начин обясни и изненадващата промяна в графика й преди месец, когато се разболяла и трябвало да отложи някои от изявите си.

Тя обаче не желае да коментира мълвата, че е отложила свое участие заради припадък. Клюката веднага бе обвързана с друга такава по неин адрес – че отслабва с инжекции за диабетици. Тя обаче отказа да удостои с коментар и тази мълва. По отношение на фигурата си, заявява през смях, че е на три диети, защото две не са й достатъчни, за да я заситят.

Макар да е голяма и вече със стабилен опит в шоубизнеса, певицата често се вслушва в съветите на майка си. Преди да направи нещо, винаги преди това си представя как би реагирала майка й. Не крие, че получава критики от майка си, но допълва, че те са само когато наистина има за какво. Доволна е, че е спряла да й прави забележки за жълтини, защото най-накрая ги свикнала. Споделя обаче, че така се чувства много по-добре, тъй като не желае да бъде обременявана допълнително с нечии фантазии.

Не крие фактът, че е щастлива заради това, че родителите й и брат й се гордеят с нея. Радва се и на добри приятели, някои от които още от детските й години. По отношение на другарите си отпреди славата твърди, че не е от хората, които забравят. Все още продължават да са все така близки с една от приятелките й от детските й години, с която даже са съседки в родното й Смядово.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.