Галена Великова прекали с фотошопа! „Отряза“ си пръстите (Феновете я „вдигнаха на балон“- фото)

https://goreshto.net/goreshto/galena-velikova-prekali-s-fotoshopa-otryaza-si-prastite-fenovete-ya-vdignaha-na-balon-foto/138994 Goreshto.net
Галена Великова прекали с фотошопа! „Отряза“ си пръстите (Феновете я „вдигнаха на балон“- фото)

Никой не е очаквал това от наперената Галена Великова

Съдийката от „Денсинг старс“ винаги е била суетна, но стореното от нея надмина и най-смелите очаквания. Милионерската съпруга, която от години живее в Гърция и е омъжена за мастит грък, този път се оля с фотошопа.

Великова е вицешампион за България по спортни танци през 1995 година и 5-кратен шампион за Гърция по латиноамерикански танци и винаги е била суетна. Най-доброто й спортно постижение е второто място на европейската купа във Венеция през 2004 година.

Но в стремежа да изглежда съвършена на снимките, които качва в мрежата, Галена Великова възмути феновете си.Защото на тях тя си е отрязала пръстите на краката, като си е сложила…на тяхно място пръсти на ръце.

В Гърция тя е собственичка на верига танцувални клубове за стандартни, латиноамерикански танци, хип-хол и R&B.Спортистката е била главен съдия в танцувалното шоу в Гърция.

Последните няколко години се е изявявала като треньор и хореограф на шампионатите в Гърция и Турция. Галена Великова е тренирала и шампиони в други страни, включително и у нас.

Въпреки богатата си спортна кариера шампионката по спортни танци се изложи жестоко с програмата за разкрасяване, като прекали и с това разлюти верните си фенове.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.