Галин и Джия дават ударен старт на новата седмица в Club 33, Десита и Адам забиват в четвъртък

https://goreshto.net/goreshto/galin-i-dzhiya-davat-udaren-start-na-novata-sedmica-v-club-33-desita-i-adam-zabivat-v-chetvartak-2/132540 Goreshto.net
Галин и Джия дават ударен старт на новата седмица в Club 33, Десита и Адам забиват в четвъртък

Любимите попфолк изпълнители на студентите Галин и звездата от втория сезон на “Ергенът” Джия дават ударен старт на новата седмица. Те ще разтърсят най-яката дискотека на нощна София в понеделник, 29 април, входът за университетските възпитаници по традиция ще бъде свободен, което е гаранция, че партито ще е на макс, а заведението ще се пръска по шевовете. Участието на двете фолк сензации ще мине под мотото 50:50:50, което значи, че ще се редуват най-яките стари и нови хитове, а бутилка марков алкохол ще се сервира на половин цена.

 

Пиячката ще е на половин цена и във вторник, когато купонджиите ще се качат по масите по време на шеметното балканско парти, където ще звучи музика от Сърбия, Гърция, Румъния, Македония и разбира се най-вървежните бг парчета.

 

Срядата по традиция в Club 33 е отредена за студентско парти с алкохол в бутилка на 50% от цената и истинска навалица от най-красивите жени на София, които освен апетитни извивки гарантирано имат и студентска книжка, която ще им осигури вход свободен за купона.

 

В четвъртък пък на сцената на Club 33 ще изгреят младите звезди Десита и Адам, които ще взривят дискотеката с неподражаем микс от стари и нови хитове.

Източник: kliuki.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.